zaterdag 20 oktober 2012

Herstel sleutelbeen

Er vragen mensen hoe het gaat met het herstel, want ja fietsen lukt niet dus, niet dat de benen niet willen, maar ik wil mijn schouder voldoende herstel geven, en met een Quest moet je eigenlijk wel twee gezonde schouder hebben, dus hierdoor heb ik de laatste weken ook niet veel te vertellen :-))

Ben de eerste 2 weken thuis gebleven, en daarna weer aan het werk gegaan, in overleg met bedrijfsarts en het bedrijf. Ze hebben geregeld dat ik gehaald en thuisgebracht wordt.
Op het werk allerlei hand en spandiensten verrichten, en een nieuwe collega inwerken.
Dus genoeg te doen in de eerste weken, nu 5 weken na dato, zit ik weer lekker ouderwets aan mijn eigen bureau en zo.

Na 3 weken mitella kreeg ik er nog 1 weekje bij van de chirurg want vertelde hij, het is een gecompliceerde breuk met meerdere fragmenten, en hij keek er erg serieus bij. Dus dan luister je naar de baas, ja toch, niet dan.
Komende donderdag weer voor controle en dan moet het in principe weer aan elkaar zitten.
Ik hoop het van ganse harte, want dan kan ik meer gaan belasten en kijken of ik de Quest in en uit kan komen. Trouwens dat laten halen en brengen is ook wel erg lekker ontspannen :-))
Ik hoop dat ik over 1 week in de fiets kan komen, zodat ik weer kan fietsen, want ik heb na DCT eigenlijk nog niet veel gefietst, eigenlijk niks, en dat is ook niks.

Nou meer niet dus.
Saluut.

4 opmerkingen:

 1. Mooi dat je weer in de running bent en eigenlijk best wel een redelijk snel herstel .
  niet overbelasten he peter ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Gerrit,
   Voor iemand die gezond is, is 6 weken zomaar voorbij, maar ik vind het lang duren hoor, maar ik let ook hierdoor ook wat meer op de tijd. :-))

   Verwijderen
 2. en lukt het al weer om de Quest in en uit te komen?

  BeantwoordenVerwijderen