dinsdag 22 december 2015

Nog wat laatste meldingen OBT, en een gezegend Kerstfeest alvast.

Volgende week maandag is het de 28ste, zover het nu staat zullen we dicht tegen de 100 deelnemers aan zitten, mooi aantal. De velomobiel dichtheid is hier in het oosten niet zo erg hoog, met andere woorden, de meeste mensen moeten een aardig eindje trappen voor ze in Lattrop zijn.
Belgie en Duitsland zijn ook vertegenwoordigt maar het overgrote deel komt uit Nederland natuurlijk. We maken er een leuke boel van.

Het is de bedoeling dat het parkeerterrein aan de voorkant voor de velomobielen is, en het parkeer terrein aan de achterkant voor de auto's. Graag de velomobielen niet op de straat parkeren, want de rest van het dorp moet wel toegankelijk bereikbaar blijven, er zullen een paar mensen rond lopen die aanwijzingen zullen geven.

De groepsfoto wordt voor de start gemaakt en waarschijnlijk is de plaatselijke media ook aanwezig, maar nog niet toegezegd.
De track's zijn zo gemaakt dat de oneven getallen naar de lunch rijden en de oneven getallen terug naar Lattrop, maar je hoeft ze niet zo te gebruiken.
Ook staan er op de site nu GPX file's, want ook daar was vraag naar.
http://www.lowlands1000.nl/

Als de pech onderweg niet op te lossen is en je  belemmert om verder te rijden, kun je mij bellen, dan zorg ik dat je weer terug komt. Tel. 06-42962915.
De lunch tijd is van 1 tot 2 uur, Hier kun je elkaar ruimschoots ontmoeten, om 4 uur zijn de oliebollen met snert en roggebrood met spek onbeperkt beschikbaar in Lattrop.

Een ieder krijgt bij aankomst/aanmelding 2 muntjes, 1 voor de koffie voor de start en 1 voor de koffie met appelpunt tijdens de lunch, wil je meer, dan graag zelf de portemonnee trekken.

De ingang van het restaurant is aangrenzend aan het voorste parkeerterrein en bij binnenkomst zitten er 2 mensen die de registratie en het uitdelen verzorgen van de munten.

Als je afspreekt met elkaar te rijden, blijf dan ook bij elkaar ook tijdens pech. Enerzijds logisch, anderzijds zie je het wel eens snel verwateren wat afspraken betreft.

Ik zal proberen voor iedereen aanwezig en aanspreekbaar te zijn, uiteraard heb ik een standje binnen in het restaurant voor de verkoop, waar ik spullen neer zal leggen.
De spullen zullen aangeboden worden met een mooie Oliebollentocht korting ;- )

De overnachtingen zijn in Rossum, alwaar Theo van Goor de Septer zal zwaaien over de huishouding. Hij zal ongeveer om 3 uur aanwezig zijn, ben je eerder dan moet je ff geduld hebben. Adres en dergelijke staat op het agendapunt op ligfiets.net.

Er is ook een agendapunt toegevoegd wat het eten betreft zondagavond, dan wordt er gezamenlijk gekookt en gegeten, meldt je aan als je dat wilt.

Ben je helemaal vergeten je aan te melden en wil je toch meedoen, kom dan in Lattrop naar me toe, dan regelen we het ter plekke. De horeca mensen houden rekening met 5 tot 10% extra deelnemers.

Saluut

4 opmerkingen:

 1. Ik denk dat er iets misgaat bij even/oneven, nu staat er twee keer oneven staat.

  En om teleurstellingen te voorkomen: is er om vier uur ook soep voor vegetariƫrs?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij het verzoek voor vega-soep sluit ik me graag aan!

  Groet

  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Maarten en Erwin, Er al ook vegetarische soep aanwezig zijn. Bedankt voor de opmerking.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toen ik de obt 9 jaar geleden organiseerde was de verhouding vega:vlees 1:1. Beter gezegd, er was meer met dan zonder vlees maar ook niet-vegetariers lusten vega soep. Uiteindelijk is van beide evenveel gegeten. Iets om rekening mee te houden

  BeantwoordenVerwijderen