woensdag 6 mei 2020

Uitbreiding werkzaamheden, De Rond Velomobiel Service "Twente".

Een kale body op de auto.
De laatste tijd hebben we steeds meer dingen opgepakt die er toe leiden dat er mogelijkheden ontstaan om meer werkzaam/zichtbaar te zijn in de Velomobiel wereld.
Enerzijds door extra vrije dagen vanwege leeftijd, en anderzijds door gereedschap en ruimte om velomobielen te repareren en te restaureren.

Om meer actie te krijgen, moet er eerst geïnvesteerd worden, en dat hebben we gedaan door verspanende gereedschappen te kopen, onder andere een draaibank en boorkolom, garage leeggemaakt en andere spullen in tuinschuur gezet, zodat er extra ruimte voor de velomobielen komt.

Hebben we in de afgelopen jaren al meerdere klanten geholpen met schade, reparaties en bemiddeling in verkoop van velomobielen, nu gaan we ook schade fietsen opkopen, en restaureren.

De eerste is een strada, die redelijk schade heeft. Eerst alles opknappen (mechanisch en body spuitklaar) en dan te koop zetten, zodat de nieuwe eigenaar zijn eigen kleur kan bepalen, waarnaar hij voor het oog een nieuwe velomobiel, en onderhuids een technisch bijna nieuwe velomobiel heeft gekocht.

Dus als je dit leest en je hebt een opknapper staan, we komen graag kijken, zoek je een goede gebruikte, waar je jaren verder mee kunt.
Informeer bij ons en we kijken wat er mogelijk is.

Binnenkort komt er een 3x20" Quest binnen die we verkopen voor een klant.
Op dit moment hebben we ook 2 witte racekappen liggen, van velomobielonderdelen.nl, en een setje zwarte stroomlijnkappen voor de wielen van een Quest.
Neem gerust contact op voor een offerte.
Saluut.

4 opmerkingen: