donderdag 12 juli 2012

De Rond Velomobiel Service "Twente"
Zoals al een paar keer vermeld heb op mijn blogspot, repareer ik voor derden, dit is eigenlijk gegroeid doordat in Friesland steeds meer mensen in de buurt een velomobiel kochten die het makkelijk vonden om het onderhoud door mij te laten uitvoeren.
Hierdoor bestelde ik regelmatig onderdelen bij Velomobiel en afgelopen winter vroeg Ymte of ik voor hun een servicepunt wilde worden. Nou dat wil ik wel, maar dat wordt dan servicepunt "Twente"  antwoordde ik omdat we gaan verhuizen, nou ook goed, ook daar rijden ze, was het antwoord.

Kees van Hattem is vorig jaar ook een service punt begonnen, nu helaas gestopt, maar goed, er komen steeds meer velomobielen op de weg.
Zie daar, de behoefte voor meer servicepunten voor onderhoud.
We zijn nu een paar maanden na de uittocht uit Friesland en de boel is een beetje op regel, dus tijd om een en ander bekend te maken.

Ik heb een mooi logo laten maken, zoals jullie zien, wat uiteraard niet gebruikt mag worden door derden. Mensen die een velomobiel hebben met achterstallig onderhoud kunnen hem in overleg hier brengen. Dit geldt niet alleen voor de Quest, maar voor alle velomobielen, ook de oude type's want ik heb eerst 8 jaar met een Allweder rond gereden. Ik gebruik onderdelen en prijzen van Velomobiel.
Niet alleen onderhoud, maar ook schadegevallen neem ik in behandeling, ik ben een samenwerking met een autospuitbedrijf uit de omgeving aan gegaan.

Wat betreft mijn achtergrond, ik heb een technische opleiding genoten, eerst in de automobielsector en later in de landbouwsector, nu ben ik werkzaam in de hydraulische markt als binnendienst verkoop en technische ondersteuning. Dus met kennis van technische zaken zit het wel snor.
Ik richt me in eerste instantie op onderhoud en herstel van velomobielen. Wat er later eventueel bijkomt zien we dan wel.
Ik heb een ruime garage waar ik meerdere velomobielen in onder kan brengen.

Via mijn weblog zal ik ook een aantal aanpassingen die ik zelf toepas toelichten.

De Rond Velomobiel Service "Twente".
Brandkolk 14, 7635 LZ Lattrop.
Tel. 0541-856929

22 opmerkingen:

 1. Hoi Peter,

  Leuk dat er een steunpunt voor velomobielen in Twente komt (voor mij een beetje uit de regio, maar okay). Maar ik wou je toch even wijzen op de spatiefout in je naam. Het is 'velomobielservice' en niet 'velomobiel service'. Misschien handig dat je dit aanpast voordat je iets bij de KvK of iets dergelijks registreert. Dat staat zo knullig.

  Succes met de handel,
  Wilfred

  PS. Als ik dan toch bezig ben dan zou ik 'schade gevallen' ook als 'schadegevallen' schrijven. Anders lijkt het of de schade een val gemaakt heeft (gaat 'ie vast ook stuk door). ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Wilfred,
   Bedankt voor de tip, we hebben er nog naar gekeken, maar toch over het hoofd gezien.
   Gr. Peter

   Verwijderen
 2. Hi Peter,
  Veel succes met je nieuwe bedrijfje. Straks ook velomobielen verkopen, dan kun je je andere job opgeven. Velomobielen is toch veel leuker dan hydraulica. Alleen heb je dan geen woon-werk verkeer meer.
  Groeten,
  Wim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He, die Wim
   Hydraulica is ook erg leuk, maar wie weet.
   Gr Peter

   Verwijderen
 3. goed idee Peter!!
  ook voor beekie beetje te ver uit de richting, ik mag helaas het saai stuk Zaandam-Dronten blijven rijden....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He Beekie,
   Als je in de buurt met panne bent, weet je me te vinden.
   Gr. Peter

   Verwijderen
 4. Veel succes en vooral ook veel plezier met deze onderneming!
  Groeten Kees van Malssen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Kees,
   Als je nog goeie tips hebt hou ik me aanbevolen.
   Gr. Peter

   Verwijderen
 5. Hoi Peter,
  Goed initiatief, veel succes!
  Gr.Willem

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hydrauliek, pneumatiek en electronica, voor mij ook dagelijkse kost (vrachtauto's en kranen) maar ik vindt het ook leuk om aan mijn Quest te sleutelen of problemen voor anderen op te lossen.
  Ik denk er ook wel eens aan te om het werk van Kees van Hattem in Noord Holland voor te zetten..geen winkel maar alleen reparatie en onderhoud maar ben tot mijn 55e nog bezet door de deeltijd brandweer dat vreet tijd en energie.
  Als ik wel ga stoppen overweeg ik het ten zeerste om mijn motorfiets heftafel etc. meer te gaan gebruiken voor velomobielisten uit Noord-Holland

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Willem,
   Dan ken je Parker Hannifin ook wel, daar werk ik.
   Gr. Peter

   Verwijderen
 7. Helemaal logisch en positief initatief, er komen natuurlijk steeds meer velomobielen bij en als het alleen al om velomobiel.nl gaat, alle door hen afgeleverde Quests, Strada's en Mango's voor onderhoud ontvangen gaat ze natuurlijk een keer boven huidige capaciteit groeien en zondermeer zelf groter worden is een risico met het economisch klimaat en tegenwoordig toch wel opkomende concurrentie op de velomobielmarkt.

  Er zijn natuurlijk al enige uitwijkmogelijkheden als Sinner, maar die hebben het vast ook druk.

  Perfect ! Dronten is natuurlijk voor mij met 24 km de meest aangewezen plaats voor herstel of onderhoud, maar als men te druk is, lange wachttijden heeft of andere beletsels zal ik zeker uitwijken naar jou nu ik weet dat je er bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo,
   Altijd welkom, het is nu al soms erg druk bij Velomobiel, vooral zaterdag's.
   Gr. Peter

   Verwijderen
 8. Hallo Peter,
  Ik ben blij dat je een velomobielonderhoud-servicepunt gaat beginnen!
  Kan meteen al een probleem melden. Maar waar mag ik dat doen?Groetjes,
  Wim Rutten
  Zutphen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Wim,
   Email adres pgdrond@gmail.com of bel me ff.
   Want de beller is sneller.

   Gr. Peter de Rond.

   Verwijderen
 9. We currently have funds for Financing Real Estate, Project Funding, Bridge Loans, Construction Financing, and Ordinary Loans for Company Export/Import financing projects of large volume.

  Here is the area of our funding:

  * Bridging loans
  * Business Loans
  * Personal loan
  * Investment loan
  * Auto loan
  * Construction loans
  * Debt Consolidation
  * Credit line
  * Lend Lease
  * Second mortgage
  * Credit Redemption
  * Project Financing
  * Mortgage
  * Refinancing Loans
  * Real Estate Investment loans
  * Agent/Brokers.

  Our funding interest rate is 3% with five months grace period, and the client needs to ensure his/her project with an insurance company of the total loan sum to guarantee the loan as collateral.

  E-Mail us: standardonlineinvestment@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nu lenen bij LendingTree
  contact: (lendingtreeloans@pm.me)

  Verander de manier waarop u leent met leningen via LendingTree. LendingTree heeft sindsdien het online leenproces gestroomlijnd en meer dan een miljoen mensen geholpen de financiering te krijgen die ze verdienen. LendingTree wordt ondersteund door enkele van de meest gewaardeerde investeerders in de wereld. LendingTree biedt toegang tot persoonlijke leningen voor leners met een gemiddeld inkomen die hulp nodig hebben bij zaken als schulden met hoge rente, verbetering van het huis of onverwachte uitgaven voor een rentetarief van slechts 3-5%, afhankelijk van het type lening.

  Het verkrijgen van een legitieme lening is altijd een groot probleem geweest. Voor degenen die een financieel probleem hebben en een oplossing nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​ongedekte lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiĆ«le instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand of de verhouding tussen schulden en inkomen, lage kredietscore en vele andere redenen. LendingTree geeft u met gemak de lening die u wenst en we streven ernaar onze standaard van uitmuntendheid te handhaven wanneer we onze diensten aan klanten wereldwijd aanbieden.

  Overige contactgegevens
  1: lendingtreeloans@protonmail.com
  2: lending-tree@outlook.com
  3: lendingtreegroupinc@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen