dinsdag 18 maart 2014

'Remparachute?

Tjonge, vanmorgen leek er wel een remparachute aan mijn Quest te hangen, niet vooruit te branden.
Uiteraard voor mijn gevoel natuurlijk, laat dat duidelijk zijn.
Komende zaterdag het eerste brevet alweer voor 2014, totaal 350km, tja en dan vlak voor de tijd het gevoel dat het niet wil. Je denk gelijk eerst aan jezelf, je leest het vaker. Maar dan ga je wat snelheden vergelijken en dan merk je toch al snel dat er iets aan de hand moet zijn.
Hij stuurt ook wat anders in de bochten, net of er spanning op staat, rolt niet lekker.

Vanavond eerst maar eens de sporing gecontroleerd met de afstelbok, en ja hoor teveel toespoor.
Vast ergens tegenaan gezeten, of een kuil die toch meer invloed heeft gehad dan ik verwachte. :-))
Na twee keer de stelmoer met linkse en rechtse draad 1/6 slag ingedraaid te hebben en elke keer een controle op sporing, heb ik de gewenste toespoor weer te pakken. 1/4 omwenteling van de afstelschroef.

Ga ervan uit dat het nu weer klaar is en morgen weer lekker ontspannen kan fietsen, en dan zijn we mooi op tijd klaar voor het brevet, Het is de eerste, dus niet zo lang, maar naar de start en terug fietsen maken de afstand bijna 2 keer zolang.
Hoop dat het zaterdag een beetje mooi weer is.
Saluut.


2 opmerkingen:

 1. Tot zaterdag dan maar! Het weerbericht heeft het nu nog over maartse buien. Dus een grote kans dat ik met kap ga rijden. Wel wat minder sociaal, maar ik heb een hekel aan natregenen.......

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Dirk, weerbericht geeft een redelijke kans op een natte dag, en dan is zo'n kap erg lekker om onder te zitten. Zie je

   Verwijderen