zondag 17 januari 2021

Te koop, 3x20"Quest, nr. 126, Verkocht.

In veel ogen al reeds een oldtimer, waarvan er 127 stuks gemaakt zijn. Als je dan bedenkt dat er ook een  nr. 0 bestaat, dan kun je dus zeggen dat dit de laatste is die gemaakt is met een 20" achterwiel, dat geeft deze Quest toch een bijzonder status.

Hij krijgt een tweede leven, op dit moment is hij helemaal nagekeken en voorzien van nieuwe motoriek, te weten tandwielen, ketting en cassette. Daarnaast zijn de lagers goed bekeken en gesmeerd zodat deze jongen weer fris aan de start staat.

Wat overige delen betreft, de veren in de veerpoten zijn vernieuwd door de rode versie, rubbers, gripshift, accu, en rechts nieuwe ankerplaat met remvoering en banden, voorwielen hebben al moderne 25mm velgen, body en top zijn daar waar nodig gerepareerd en geplamuurd, alleen moet hij nog gespoten worden. Als toekomstige eigenaar van een gebruikte Quest komt het niet vaak voor dat je zelf je kleur kunt kiezen, net of je een nieuwe koopt. ­čśŐZelf dacht ik om de body rood en de top wit te spuiten, maar klant bepaalt.

Als extra heeft deze Quest een nekrol, tilbeugel, 2 spiegels, en al reeds knipperlichtleds. Als ik hem optil en vergelijk met een 26"versie dan valt het elke keer weer op dat hij lichter voelt dan de 26" versie, die zijn zwaarder. Hij heeft 1 koplamp met vaste opstelling.

De huidige kilometerstand is niet bekend, maar is eigenlijk ook niet zo belangrijk. ODO staat weer op nul, en is eigenlijk ook wel van toepassing in deze setting.


Bouwjaar is 2005, en deze Quest heeft een verdieping in de bodem, waardoor hij geschikt is voor de langere mensen, 1,80 mtr, en langer.
Verkoopprijs afleverings klaar en gespoten is € 2400,00

Bel of mail me als je geïnteresseerd bent.
Saluut. 

5 opmerkingen:

 1. Dag Peter. Gaat goed met de verkoop! Gaat de Quest XS Simons naar de Wogmeer ? Groeten van de zeer tevreden Carbon Quest rijder met ovale Roter tandbladen Kees.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Kees, de Quest XS blijft in Twente dit keer. Lekker dicht bij.

   Verwijderen
 2. Dag Peter. Weer iemand blij met een gebruikte Quest ! Waar gaat deze rijden. Rob ook blij ? Groeten Kees.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Peter, als je een keer in de buurt bent.......heb nog onderdelen voor Q's oa achterlicht omgebouwd naar LED, kogelkopjes, veren, knipperlicht (LED) setje, diverse schakelaars etc.etc.

  BeantwoordenVerwijderen