zondag 23 augustus 2020

Een tevreden klant is ook wat waard.

Strada zoals we hem opgehaald hebben incl scheuren en krassen

Na verschillende keren plamuren en schuren.

Bijna klaar voor proefrit.


Proefrit in beeld en geluid.

We hebben één carbon strada nr. 167 via markplaats opgekocht na een crash, de strada was dusdanig beschadigd dat we er een reserve top bij gekocht hebben, dit omdat de originele te stuk was, soms is het niet rendabel om iets te repareren. Eerst moeten alle scheuren geplakt worden, en het is niet alleen de neus, maar ook aan de linkerkant zit een scheur van voren tot aan de achterrib bij het achterwiel. Ook de wielkast heeft aardig wat kneuzingen.

Over de hele body heeft hij plekken die aandacht behoeven, en dan moet de reserve top ook de nodige behandelingen hebben, maar die is nog wel heel. Maar we hebben een doel en na een aantal keren plamuren en schuren begint het een strak geheel te worden, hierna gaat de strada naar de autospuiter die hem helemaal in de spuitplamuur zet, hiermee worden de laatste kleine krasjes en gaatjes opgevuld.

Na het opschuren van de spuitplamuur gaat hij weer na de autospuiter die hem netjes in de kleur spuit van de klant. Dat is het voordeel dat je hem aanbiedt in spuitplamuur, zodat de klant zelf zijn kleur kan kiezen.

Het is altijd mooi als de nieuwe eigenaar enthousiast terug komt na de proefrit.😊
Saluut.

 

3 opmerkingen: