vrijdag 7 augustus 2020

Velomobielservice.nl is in the air.

 

Zoals al eerder aangegeven zijn we druk geweest met uitbreiding van activiteiten in de velomobielwereld. Eén van de activiteiten is een eigen website naast mijn blog, de website nu klaar en zichtbaar op internet.
De domeinnaam heb ik laten vastleggen en is velomobielservice.nl 

Nadat de website als lege huls geprogrammeerd is, kost het best wel veel tijd om zoiets te vullen met info.  Uiteraard ga ik ervan uit dat het niet in een keer 100% is, dus er zal de komende tijd best nog wel dingen aangepast en toegevoegd gaan worden, maar het begin is er in ieder geval.

Tijdens het ontwikkelen van de website hebben we ook het dealerschap gekregen voor de Alpha7 velomobiel, en de eerste zal eind oktober geleverd worden vanuit Roemenie.
Zelf zal ik er mee gaan rijden en voor klanten is het dan gelijktijdig ook de test/probeer fiets. 

Heb vanaf 2002 altijd met een Quest gereden, dus dit zal wel ff wennen zijn voor me. Met de Quest heb ik veel plezierige kilometers gemaakt en belevenissen gehad. Alles terug te lezen op mijn blog. 

Komende tijd zal ik de occasions klaar maken voor de verkoop, zodra ze klaar zijn verhuizen ze naar het bovenste gedeelte van de pagina op de website.
Saluut.

7 opmerkingen:

 1. Succes, ik was eergisteren nog opeen paar kilometer van Lattrop met de fiets, maar we hadden geen onderhoud nodig ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes Peter! Aan arbeidslust zal het niet ontbreken denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Peter,

  Mooi werk. Misschien heb ik binnenkort je diensten nodig. Heb via Marktplaats een setje 2e hands qrings aangeschaft. Dus een beetje fine-tuning is dan wellicht gewenst 😁.

  Groet Dirk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele nette en overzichtelijke website!

  BeantwoordenVerwijderen