woensdag 16 december 2020

Online verkoop Quasi (Quest) nr. 386, Verkocht.

 

Wordt deze blikvanger je nieuwe vervoersmiddel tijdens het woon werkverkeer, of voor gebruik tijdens het uitoefenen van je hobby. De velomobiel heeft een bijzondere opdruk en naam.

De eerste eigenaar heeft er 23000km mee gereden en nu heeft Quasi een grondige onderhoudsbeurt gehad met nieuwe onderdelen,  en klaar voor de verkoop. De Quasi is van 2010 en heeft uiteraard wel een paar gebruikssporen.

Elektrische installatie bestaat uit, dagrijverlichting, verstelbare duo koplampen, claxon, knipperlichten met alarmknipperlichten, remlicht, mistachterlicht en binnenverlichting.

Stuur hangt aan een kabeltje waardoor je tijdens het fietsen je handen op het stuur kan leggen, achterkant is voorzien van een tilbeugel, en velomobiel is voorzien van 2 spiegels om te zien wie er achter je rijdt.
Voorwielen zijn voorzien van goed functionerende 70mm remtrommels en vering voor heeft al reeds de stuggere veren.

Schuimdeksels zijn aanwezig en een nekrol.

Heb je belangstelling voor deze velomobiel, genaamd Quasi dan horen we het graag uiteraard, en bespreken hoe we de overdracht doen.
Door de leeftijd is het niet een dure velomobiel, met weinig kilometers op de teller, waardoor je weinig afschrijft de komende jaren.


Quest staat voor je klaar met een verkoopprijs van € 3500,00
Saluut.Geen opmerkingen:

Een reactie posten