zaterdag 5 december 2020

Te koop, in opdracht van klant, Quest 380, Verkocht.

Wordt dit je nieuwe vervoersmiddel voor je woon- werkverkeer, je stapt erin en je rijdt zo weg. Volgens de rijderslijst van Velomobiel heeft de Quest 118.700 km gereden, en dat is een aanmerkelijk aantal kilometers, maar daarmee is hij nog lang niet koploper. Bouwjaar is van jan. 2010, wel van eerste eigenaar, die met gemiddeld 12.000 km per jaar aardig wat gefietst heeft. De neus is voorzien van een nieuwe laklaag, want die was teveel beschadigd, uiteraard heeft de Quest gebruikssporen. 

De Quest is technisch helemaal nagekeken en daar waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen: Aandrijflijn voorzien van nieuwe ketting, tandwielbladen voor, cassette, lagers in achterbrug, en rubbers waar nodig. De uitrusting is vrij compleet van deze Quest Elektrische uitrusting bestaat uit een verstelbare koplamp "Super Nova, dagrijverlichting met 2 ledjes, knipperlichten met alarmknipperlicht, mistachterlicht, remlicht, claxon en binnenverlichting. 

Tussentandwiel is een deelbare houder, ivm O-ring verwisselen, achtervering is voorzien met een Genesus Risse demper, met pompje.  In de body zitten, elleboogsteunen, stuurkabel waar stuur aan hangt, temperatuurmeter die buitentemperatuur aangeeft en vloermatjes van Ventisit.   Aan de buitenkant zit achter de tilbeugel, en 2 spiegels met stroomlijnkapjes.  Voorwielen zijn voorzien van nieuwe banden Swalbe Schredda 44-406, 90mm trommelremmen en velgen zijn van Gingko holkamer. 

Achterwiel is voorzien van een bijna nieuwe Almotion op een extra brede aluminium velg, Voor en achter zijn de wielen voorzien van gele wieldoekjes, wat de Quest een speciale look geeft. Uiteraard zitten de gebruikelijke Velomobieltas, fietspomp en deksels bij de uitrusting. Je leest al, ondanks de hoge kilometerstand is dit eigenlijk een technisch prima fiets, voorzien van veel extra's, die je nog jaren kan voorzien van veel fiets plezier. 

Kom gerust kijken en/of maak een proefrit in Lattrop, wel graag een afspraak maken van te voren. 
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Quest staat klaar met een verkoopprijs van € 2975,00.
Saluut

2 opmerkingen:

  1. Dag Peter. Hier ook nog maar een bedankje voor de bemiddeling en de geweldige service. Groeten Kees

    BeantwoordenVerwijderen