zondag 2 januari 2022

Oliebollentocht Mooi Twente, en een voorspoedig 2022.

 

Netjes in de rij staan voor de bestelling.
Ondanks alle tegenwerking van de overheid zijn we toch gaan fietsen voor een paar oliebollen :-) In dit geval zijn we ze met Mooi Twente gaan halen in Lochem waar LOL ook langs kwam om even bij te kletsen.

Eerst naar Hengevelde gereden, en vandaar uit met zij'n drieën naar Lochem, de animo was jammer genoeg niet zo groot vanuit Twente, het was ook niet zo geweldig weer, maar met een velomobiel moet dat toch niet het probleem zijn. Gelukkig was de koffie wel lekker warm bij Tonnie en konden we in alle rust ff bijkletsen.

Een deelnemer bleek problemen te hebben met zijn aandrijving van de Quest, dus die zou op eigen gelegenheid met de 2wieler naar Lochem komen. Alwaar we hem hebben gezien en gesproken.

Sfeer beeldje.
Tijdens het nuttigen van de warme oliebollen kwamen de LOL mensen er ook bij en konden we bijkletsen, een naamgenoot zat ertussen, dus dat paste goed.

Het is nog geen zomer dus na een 30 tal minuten buiten staan is het leuk geweest, en ga ik terug met de 2wieler om te kijken wat het probleem is bij zijn Quest en de rest gaat hem of haar route volgen. 
Toch heel anders als wat je gewend ben tijdens de normale oliebollentocht, was wel leuk maar vervangt het niet.

Ook de Friese Winterfiets Fiets Elfstedentocht van 4 januari gaat jammer genoeg niet door. Persoonlijk had ik hem erg graag gereden op 4 januari, 25 jaar na dato. Vooral omdat ik hem toen ook gereden heb.

Maar goed, het is wat het is, en er zijn ergere dingen.
Voor de rest wens ik iedereen een geweldig 2022 toe, met veel gezondheid en plezier tijdens de activiteiten die je leuk vind.
Saluut.
3 opmerkingen:

  1. Ook voor jullie de beste wensen Peter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste wensen en een prachtig 2022 fietsjaar voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Pfffffff "tegenwerkingen van de overheid of van mensen die zich gewoon nergens iets van aan trekken......

    BeantwoordenVerwijderen