woensdag 23 augustus 2023

dag 3 samen uit samen thuis

 Hier ben ik dan weer, gisteren schreef Bullie  ,(  voor degene die dat niet weten , het is mijn liefkoosnaampje voor Peter :), dat ze bij Brest waren aangekomen om 10.39 uur en 622 km erop hadden zitten. Daarna weer gelukkig terug naar Parijs. Naar huis gaat altijd sneller, zeggen wij wel eens, dat voelt althans zo, maar dit keer was het bikkelen voor Peter en zijn fietsmaat. In 2 uur hadden ze 30 km gefietst werd er om 13.30 gemeld. Het was zwaar, heuvel op en af. Verder lees ik dat het parcours anders was dan andere jaren: boeren binnenpaden:( Ja en met een velomobiel is dat soms minder handig. Nou ja , je moet toch verder, laat de spieren rollen:) 18.11 uur 700 km gehad, nog 130  en dan slapen. Deze etappe was een ramp, het was, of 5% omhoog of 5% omlaag, niet normaal, ja wat is normaal, mooie training Bullie, zet em op, blik op oneindig, en ga ervoor.

Einde verhaal: 20.02 uur kwam het bericht dat zijn fietsmaat door lichamelijke omstandigheden genoodzaakt was te stoppen, en Peter besloot om hem nu niet in de steek te laten, en bij hem te blijven. Beiden melden zich af bij de organisatie, voor Peter is dit de derde toer , hij heeft genoten schrijft hij,  en bovendien vind hij dat  mensen  belangrijker zijn dan sport.  Mee eens Bullie, hier haal je een sterk punt aan!! Samen uit, samen thuis. Morgen, donderdagavond hoop ik Bullie weer in de armen te sluiten in Lattrop(pia)

Een liefdevolle groet,

Grytsje

1 opmerking:

  1. Grytsje dank je wel voor deze verslagen 💐
    Peter jullie hebben het super gedaan .is jammer van de lichamelijke ongemakken .samen uit samen thuis doen jullie goed.en je weet het er is altijd nog een volgende keer 👍

    BeantwoordenVerwijderen